Ознака: тигри
Калеидоскоп 04.10.20 | 14:13

Газели, антилопи, зебри, жирафи газеле по Тиквешко во минатато

Газели, антилопи, зебри, жирафи, егзотични животни галопирале низ Тиквешко во минатото. Ова го покажуваат палеонтолошките истражувања за животот од пред милиони години...

Македонија 10.09.20 | 15:17

Преку 60 „тигри” прераспределени да полираат службени возила и да чистат хангари

Десетина припадници на специјалната единица „Тигар“ обвинуваат дека се деградирани од страна на раководството на Министерството за внатрешни работи. Во последните...

Македонија 08.02.20 | 13:18

Чулев во посети семејствата на загинатите бранители и „Тигрите“

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев, денес ги посети семејствата на загинатите бранители. Тие овие денови го поминуваат зимскиот одмор во сместувачките капацитети...

Македонија 13.03.19 | 08:45

Полициските специјалци одбележуваат 38 години од формирањето на единицата

Единицата за специјални задачи при Министерството за внатрешни работи денеска одбележува 38 години од формирањето. На денешен ден во 1981 година во МВР, во рамките на поранешниот...