Ознака: Света Ана
Живот 22.12.22 | 08:55

Оние што сакаат да забременат нека избегнуваат работа денеска, се празнува Зачнувањето на Св. Ана

Според Јулијанскиот календар денеска е 9 декември, а православните верници го одбележуваат Зачнувањето на св. Ана. Денес Црквата ги слави светите Јоаким и Ана, родителите...

Сервиси 22.12.21 | 08:56

Се одбележува Св. Ана, жените што сакаат да забременат треба да ги прават овие работи

Според Јулијанскиот календар денеска е 9 декември, а православните верници го одбележуваат Зачнувањето на св. Ана. Денес Црквата ги слави светите Јоаким и Ана, родителите...

Сервиси 22.12.20 | 09:04

Денеска е Зачнување на Св. Ана, жените што сакаат да забременат нека избегнуваат работа

Според Јулијанскиот календар денеска е 9 декември, а православните верници го одбележуваат Зачнувањето на св. Ана. Денес Црквата ги слави светите Јоаким и Ана, родителите...

Калеидоскоп 25.05.19 | 14:48

За плодност и среќа во бракот: Ноќта меѓу 6. и 7. август треба да преспиете во оваа црква

Место каде душата може да го најде својот мир и спокој, место каде птиците посилно пеат, место каде секој може да си ги пронајде своите мисли длабоко во себе, чудотворната...

Сервиси 22.12.18 | 08:59

Жените што сакаат да забременат денес не треба да ги прават овие работи

Според Јулијанскиот календар денеска е 9 декември, а православните верници го одбележуваат Зачнувањето на св. Ана. Денес Црквата ги слави светите Јоаким и Ана, родителите...