Ознака: ретрограден меркур
Астро 16.06.20 | 12:49

Пет хороскопски знаци што мора да бидат внимателни од 18 јуни

Ретроградниот Меркур во јуни носи многу одложувања, погрешни информации, губење предмети, соочување со лаги и тешки вистини…Ова се петте хороскопски знаци што треба...

Астро 03.03.20 | 22:45

Четири знаци што ќе се вљубат за време на ретроградниот Меркур

Неколку хороскопски знаци веројатно ќе запознаат некого за време на ретроградниот Меркур, така што ако сте сингл, не откажувајте ги состаноците затоа што можеби ќе...

Астро 18.02.20 | 23:53

Период на ретрограден Меркур е: Овие знаци ќе бидат најпогодени

Меркур оваа година прв пат е ретрограден од 17 февруари до 10 март. Пред да заклучите дека овој период ќе ви биде тежок, треба да проверите дали припаѓате на некој од трите...

Астро 07.03.19 | 11:45

Што треба да избегнувате до 28 март

Три или четири пати во годината планетата Меркур изгледа како да се движи наназад на небото и ова трае околу 3 недели. Овој феномен е познат како ретрограден Меркур. На...

Астро 04.03.19 | 12:28

Од утре доаѓа ретроградниот Меркур: Ова е најомразената планета кај астролозите, а носи луд и чуден период

Доаѓа ретроградниот Меркур и сигурно е само едно- тој носи луд и чуден период. Тој ќе трае од 5 до 28 март, а ќе биде обележан со неверојатни емотивни потреси и големи грешки....

Астро 28.02.19 | 15:12

6 знаци што најмногу ќе ги почувствуваат астролошките промени од 5 март

Од 5 до 28 март ретроградниот Меркур ќе предизвика големи промени. Промените ќе бидат и добри и лоши, а овие 6 хороскопски знаци ќе ги почувствуваат најмногу. 1. Близнаци Вашата...