Ознака: панел дискусија
Македонија 03.06.21 | 18:16

ВМРО-ДПМНЕ: 4 години Заев се 4 години украден живот – 5.300 починати, инфлација, политички агенди со образовни реформи и расподавање на Македонија

На вчерашната панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ „4 години Заев, 4 години украден живот. Доста е!“ доктор Кирил Лазов истакна дека имаме над 5.300 починати жители, а како илустрација,...

Македонија 02.06.21 | 12:18

ВО ЖИВО: Панел дискусија во организација на ВМРО ДПМНЕ, 4 години Заев, 4 години украден живот, доста е!

Во тек е трибината на тема „Четири години власт на Заев, четири години украден живот“ која се одржува во 12 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ,...

Култура 01.12.20 | 11:26

Работилници, успешни македонски практики, претставување таленти и идеи на вториот ден на Меѓународниот форум за креативни индустрии

Работилници, презентации на успешни практики, претставување на таленти и креативни идеи помеѓу учесниците, ова е дел од програмата на вториот ден на Меѓународниот форум...

Македонија 16.09.20 | 12:55

Заев: Исполнување на мојот сон е да дојдам во Атина да разговарам за бизнис

Се чувствувам како да е исполнување на мојот сон, да дојдам во Атина да разговарам за бизнис, да разговарам за соработка, да разговарам за споделување на искуства, рече...