Ознака: Марина
Здравје 24.10.20 | 16:40

Марина раскажа за ракот на дојка: Не знам дали ќе го дочекам следниот октомври

Марина Миткова Василевска Конел, која живее и работи во Единбург, Англија реши јавно со своите пријатели на социјалната мрежа фејсбук да ја сподели својата состојба,...

Калеидоскоп 17.11.19 | 17:11

Eкологистите го кренаа гласот против изградба на Марина во Студенчишкото блато

Студенчишкото блато не смее да се третира како нечиј двор,или паркинг за неколку ситни капиталисти за кои Блатото е поплавена ливада на која ќе може безбедно да си ги...

Здравје 11.11.19 | 14:55

Охрид SОS: Kога науката зборува, се молчи и се слуша, марина во Студенчипо блато не смее да има!

Претставници на Граѓанската иницијатива Охрид ЅОЅ учествуваа на презентацијата на проект за Студенчишко блато и го испратија отвореното писмо до јавноста: За една...

Калеидоскоп 12.08.19 | 20:41

Се појави новата Баба Ванѓа – се вика Марина, луѓето чекаат во колони за да дојдат до неа

Во селото Мијајлица кај Бојник, недалеку од Лесковац, секојдневно пристигнуваат луѓе од цел Балкан, со надеж дека ќе ги прегледа извесна Марина, за која се верува дека...

Калеидоскоп 19.03.19 | 10:01

Се појави новата баба Ванѓа на Балканот: Кај Марина од Лесковац се чека по три дена за сеанса

Илјадници луѓе од цел Балкан секојдневно пристигнуваат во селото Мијајлица кај Бојник, недалеку од Лесковац, со надеж дека ќе ги прегледа извесна Марина, за која се...