Ознака: кинески хороскоп
Астро 20.06.22 | 21:40

Од 1 јули кинескиот хороскоп ветува многу пари за овие пет знаци

Според кинескиот хороскоп предвидува вториот дел од 2022 година ќе донесе можности за изобилство и финансиски напредок за овие 5 хороскопски знаци. Вол (1925, 1937, 1949, 1961, 1973,...

Астро 26.04.22 | 17:11

Според кинескиот хороскоп ова се најдобрите и најлошите денови во месец мај – особено еден мора да го запомните како најлош!

Во мај ќе доминира Дрвената змија, која се карактеризира со духовитост, но во исто време нејзина изразена карактеристика е претпазливоста, што ја покажува во комуникацијата...

Астро 14.02.22 | 23:35

За многумина ќе е несреќна: Што ни носи годината на Тигарот?

Според астрологот Николас Аујула, 2022 носи финансиска благосостојба и голем успех во полето на љубовта за еден знак, но многу турбуленции и тегоби за друг. Најнесреќен...

Астро 30.12.21 | 10:00

Кинески хороскоп за 2022 – што ве очекува во годината на тигарот?

Според кинески хороскоп 2022-та ќе биде година на тигарот. Оваа година според кинеската астрологија ќе започне на 12-ти февруари. Што ве очекува годинава на личен, но и на...

Астро 29.08.21 | 18:23

Четири знака од кинескиот хороскоп ги очекува голем прилив на пари

Кинескиот хороскоп открива дека 2022 година ќе биде исклучително динамична, особено во споредба со 2021 и 2020 година. Следната година ќе ја одбележи Водниот тигар, што значи...

Свет 25.01.20 | 13:29

Годината на стаорецот во Кина го донесе Корона вирусот

Годината на стаорецот, првиот од 12-те хороскопски знаци на традиционалниот кинески лунарен календар, почнува во Кина, засенета од големите ограничувања за патувања...

Астро 10.12.19 | 10:10

За некого успешна, за некого не толку: Кинески хороскоп за 2020 година

Симбол на Кинеската Нова година за 2020 е Стаорецот. Годинава по овој хороскоп започнува на 25 јануари, а се верува дека белиот стаорец носи просперитет, но сепак нема цела...

Астро 22.03.19 | 23:30

Што треба да работите според кинескиот хороскоп?

Стаорец (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) Карактеристики: Стаорците најдобро се снаоѓаат на позиции каде што се бара голема активност. Колку повеќе напор ќе вложат во работата,...

Астро 09.02.19 | 22:37

2019 е година на Свињите, но главниот збор ќе го имаат родените во 1984…

Започна Кинеската нова година во знакот на свињата, еден од 12-те знаци во кинескиот хороскоп. Стаорец – 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Стаорецот во 2019 година ќе може да искористи...

Калеидоскоп 31.12.18 | 17:10

Влегуваме во година на свињата: Кого чека голем прилив на пари, а кого голема љубов во 2019 година?

Следната година влегуваме во периодот на свиња, според кинеската традиција. Како симбол, свињата најчесто се поврзува со прогресија, среќа и добри можности и шанси за...

Астро 25.12.18 | 17:47

Бои кои ќе ви донесат среќа во 2019 година

Очекуваната 2019 година е извонредна година од астролошка гледна точка. Она што нè прави толку возбудени е тоа што боите во внатрешноста, облеката, додатоците, ќе ни донесат...

Астро 25.12.18 | 14:33

Влегуваме во година на свињата: Кого чека голем прилив на пари, а кого голема љубов во 2019 година?

Следната година влегуваме во периодот на свиња, според кинеската традиција. Како симбол, свињата најчесто се поврзува со прогресија, среќа и добри можности и шанси за...

Астро 25.12.18 | 10:55

Кинески хороскоп: Ова се среќните бои за 2019 година

На 5 февруари официјално ќе ја започне новата кинеска година, која ќе биде под влијание на кафеавата свиња. Според кинескиот хороскоп ова се среќните бои за 2019 година...