Ознака: карактер
Психологија 03.05.21 | 19:09

Неверојатно прецизен јапонски тест на карактерот

Јапонските психолози создадоа тест со кој може да се дознае се за карактерот на една личност. Тестот е наречен „Коцка“, и со психолошка игра ги открива аспектите од...

Астро 13.01.21 | 15:07

Часот во кој сте родени го открива вашиот карактер

Еден од начините да се отркие вашиот карактер и е преку часот во кој сте родени во денот. Проверете дали се совпаѓа со вашата личност Од полноќ до четири изутрина Овие...

Астро 29.04.20 | 11:32

Eве кој елемент на зодијакот владее со вашиот знак и како ги одредува судбината и карактерот!

Елементот на зодијакот има големо влијание врз животот и во голема мера го одредува карактерот. Во хороскопскиот круг има 4 четири елементи: оган, воздух, земја и вода. Секој...

Психологија 29.04.20 | 10:37

Што кажува за вас формата на вашите усни

Научниците и психолозите сметаат дека усните се едно од најважните карактеристики на лицето. Поради тоа, кога сакате да го процените карактерот на некоја личност можете...

Астро 19.09.19 | 19:11

Детална анализа на карактерот според месецот на раѓање

Погледнете ја деталната анализа на вашиот карактер според месецот во кој сте родени! Јануари Ако сте родени во јануари, вашиот владејачки број е 1. Вие сте независни...

Астро 06.04.19 | 13:15

Во април љубоморни, во мај убави – есенските девојки се најдобри

Јануари Дамите родени во јануари се сериозни и конзервативни, но и многу амбициозни. Но, многу сакаат да критикуваат. Ретко може некој да ги извади од кожа, ама кога тоа...

Психологија 25.03.19 | 14:24

7 секунди се потребни за да прочитате човек

За да прочитате човек, потребни ви се само неколку секунди. Што може да заклучите по само седум секунди? Психолозите ви ги откриваат триковите со кои ќе можете да ги прочитате...

Психологија 31.12.18 | 17:00

Ви велат дека сте добар човек? Тоа е лошо за вас

Постојано ви велат дека сте симпатични, мили и добри? Тоа не се добри вести за вас. Веројатно веќе сте навикнале истите луѓе кои ви лепат убави епитети и да ве искористуваат...