Ознака: дивоградба
Економија 12.06.19 | 13:07

Кралот на дивоградбите ја заврши изградбата кај чинарот

Завршува изградбата на дивоградбата на државно земјиште на советникот во Општина Охрид од ДУИ Нефи Усеини. Без дозвола за градба Усеини на најдрзок начин подигна урбана...

Економија 28.04.19 | 21:23

Дивоградбата кај чинарот ќе се гради – договорено е со Заев и Георгиевски, вели Усеини

Џабе доаѓате, кај чинарот ќе се гради. Договорено е со Зоран Заев и Костадин Георгиевски, со овие зборови инвеститорот Нефи Усеини (советник на ДУИ во Општина Охрид и...

Македонија 28.03.19 | 22:08

Дивоградбата кај Чинарот во Охрид е на Нефи Усеини, советник од ДУИ во Општина Охрид

Инвеститор на дивоградбата во заштитеното градско јадро на плоштадот Чинар во Охрид е членот на Советот на Општина Охрид, Нефи Усеини, од ДУИ, објавија медиумите. Пред...

Македонија 05.03.19 | 23:12

Левица: Власта да одговори дали поединци блиски до градоначалникот Беџети незаконски градат во Матка

Институционалниот молк за дивоградбите во заштитеното подрачје Матка уште еднаш потврди дека функционерите на ДУИ единствено работат за своите криминални цели, на...