Ознака: Битола отворен град
Култура 30.06.22 | 22:20

Битола четири дена беше во знакот на младинскиот арт фестивал „Битола Отворен Град“

Изминатите четири денови Битола беше во знакот на младинскиот арт фестивал Битола Отворен Град, кој повеќе од две децении обединува, креира и инспирира младинско учество. Во...

Култура 23.06.22 | 10:58

Започнува Битола отворен град

Од 23 до 26 Јуни, по 21. пат ќе се случи Битола Отворен Град, интернационален младински арт фестивал во организација на Младински културен центар Битола. Организаторите...

Калеидоскоп 16.06.22 | 23:59

„Битола отворен град“ по 21 пат со музички настапи на бендови од земјава и регионот

Од 23 до 26 јуни, по 21 пат ќе се случи „Битола отворен град“, интернационален младински арт фестивал во организација на Младински културен центар- Битола. И ова нема да...

Музика 14.09.21 | 10:35

Кирил Џајковски за 20 годишнината на Битола отворен град

По повод јубилејот 20 години БОГ.,Младинскиот културен центар – Битола, по дваесетти пат оваа година, го организираше Меѓународниот младински арт фестивал “Битола...