Ознака: без струја
Сервиси 21.05.24 | 08:11

Без струја делови од Карпош и Студеничани

Поради технички зафати во електро-дистрибутивната мрежа на ден денеска без електрична енергија ќе останат делови од село Студеничани и општина Карпош, информира Регионалниот...

Сервиси 26.04.24 | 09:06

Без струја дел од Петровец, Ѓорче Петров и Сарај

Поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од скопските општини Петровец, Ѓорче Петров...

Сервиси 25.04.24 | 09:37

Ќе нема струја во повеќе скопски општини

Без струја денеска од 8:30 до 14:00 часот ќе бидат дел од корисниците од улицата „Максим Горки“ и реонот Дом на градежници во општина Центар. Во периодот од 9:00 до 14:00 часот...

Сервиси 24.04.24 | 13:57

Утре половина Скопје без струја

Според добиеното известување од ЕВН Македонија АД, Регионалниот центар за управување со кризи-Град Скопје, ги известува граѓаните дека, поради планирани технички зафати...

Сервиси 18.04.24 | 08:27

Без струја селата Волково и Кучково, како и неколку улици во Кисела Вода и Гази Баба

Поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа без електрична енергија денеска ќе останат корисници од селата Волково и Кучково, како и делови од неколку...

Сервиси 08.04.24 | 07:40

Без струја денеска повеќе улици во Центар, без вода неколку улици во Карпош

Поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа без електрична енергија ќе останат повеќе корисници во Центар, додека без вода, дел од корисниците на општина...

Сервиси 04.04.24 | 08:47

Без струја Катастар, Градежен Институт, село Бардовци, дел од Кисела Вода и Аеродром

Без струја денеска ќе останат дел од општините Аеродром, Кисела Вода и Карпош. Од ЕВН информира дека во периодот од 08.00 до 15.00 часот, без електрична енергија ќе бидат корисниците...

Сервиси 02.04.24 | 08:42

Делови од Скопје без струја, дел без вода

Без струја денеска од 8:30 до 10:30 часот ќе бидат дел од корисниците од улицата „Александар Урдаревски“ на потегот од напојната Трафостаница – Бутел 6 до Тутунска банка,...

Сервиси 25.03.24 | 09:13

Делови од четири скопски општини утре ќе останат без струја

Според добиеното известување од ЕВН Македонија АД, Регионалниот центар за управување со кризи – Град Скопје, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати...

Скопје 16.03.24 | 08:56

Без струја дел од корисниците на ул. „Даме Груев“ во Центар

Корисниците на дел од ул. „Даме Груев“ во општина Центар (спроти Собрание кон Зелен пазар) и „Силк роуд банка“ на ул. „Даме Груев“ кај Собранието ќе немаат електрична...

Сервиси 21.02.24 | 18:22

Без струја утре дел од корисниците во Карпош и Аеродром

Регионалниот центар за управување со кризи (РЦУК) на Град Скопје по добиено известување од ЕВН соопшти дека утре од 9 до 13 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците...

Сервиси 16.02.24 | 09:10

Без струја делови од Карпош 2

Без струја денеска од 9 до 14 часот ќе бидат корисниците од куќите околу пералната Smartwash на крстосницата на булеварите „Илинден“ и „8 Септември“ и бараките до Факултетот...

Сервиси 11.02.24 | 17:34

Брз струја утре две улици во општина Центар

Без струја утре од 8:30 до 16 часот ќе останат корисниците од улиците „Коста Кирков“ бр. 3 и Дебарца бр. 13 во општина Центар, соопшти Регионалниот центар за управување со...

Сервиси 08.02.24 | 15:50

Утре без струја делови од Центар и Ѓорче Петров

Утре без снабдување со електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од општините Центар и Ѓорче Петров, информираат од РЦУК – Скопје. Во периодот од 08.30 до 12.00 часот...

Сервиси 29.01.24 | 10:17

Делови од Чаир и Ѓорче Петров денеска без струја

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа денеска, без напојување со електрична енергија ќе останат: – од 09:00...

Скопје 26.01.24 | 09:02

Без струја делови од Студеничани, Петровец и Жданец

Без струја денеска од 9:00 до 11:00 часот ќе бидат дел од корисниците од Студеничани, делот кон село Морани, во општина Студеничани. Во периодот од 9:00 до 15:00 часот без струја...

Сервиси 23.01.24 | 08:42

Без струја делови од неколку скопски општини

Без електрична енегија денеска ќе останат корисници од скопските општини Сарај, Гази Баба, Шуто Оризари и Кисела Вода. Како што информираат од „Водовод и канализација“,...

Сервиси 20.01.24 | 09:08

Дел од Битола уште без струја

Дел од Битола сè уште е без електрична енергија. Според информациите до ЦУК од ЕВН Македонија, поради дефекти во мрежата, без струја е дел од Центално градско подрачје,...

Македонија 19.01.24 | 19:58

Поголем дел од Битола вечерва без струја

Поголем дел од Битола во централното градско подрачје, но и окололните населени места, вечерва е без струја. Од ЕВН Македонија известуваат дека причината е дефект на...

Скопје 17.01.24 | 22:52

Утре без струја голем дел од Тафталиџе, а без вода дел од Центар

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре, поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, во одреден период од денот без...