Ознака: бесплатен паркинг
Економија 15.04.21 | 14:08

Благодарност за вакцините: Српските туристи во Дојран ќе добијат попусти и бесплатен паркинг

Градоначалникот на Дојран, Анго Ангов и директорот на Агенцијата за подршка и промоција на туризмот, Љупчо Јаневски, договорија летово српските туристи во Дојран да...

Скопје 01.01.20 | 14:31

Паркиралиштата на ПОЦ ќе бидат бесплатни на први и на Божиќ

Сите паркиралишта со кои стопанисува ЈП ПОЦ денеска ќе бидат бесплатни за сите граѓани. Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата...

Скопје 31.12.19 | 15:00

Бесплатен паркинг за новогодишните и божиќните празници на паркинзите на ПОЦ

На 31 декември, вторник, отворените паркинзи на ПОЦ ќе работат до 15 часот, затворените паркиралишта и катната гаража до 18 часот, а шалтерите за издавање договори во Дирекцијата...

Скопје 27.08.19 | 10:20

Утре бесплатно паркирање во Центар

Паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар утре ќе бидат бесплатни за сите граѓани. Од Претпријатието наведуваат дека повод е одбележувањето на...