вторник, 23 октомври 2018 | Вести денес: 86 ново

Вести

Македонија

Куновска: Вложив многу енергија во Советот на Град Скопје и во Собранието, а денес сведочам на бришењето на задникот со сето тоа од моите сопартијци

,,Мал придонес во борбата за европски вредности“-пишува поранешната пратеничка и претседателка на градската...

Top