вторник, 14 август 2018 | Вести денес: 2 ново

Вести

Македонија

Ова не се брише и не се заборава: Гаранцијата што ја потпиша Зоран Заев за да го добие мандатот од претседателот Иванов (ФОТО)

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев е првиот мандатар на кого му се бараат гаранции за заштита на унитарноста и суверенитетот...

Top