вторник, 21 август 2018 | Вести денес: 109 ново

Економија

Економија

„Брако“ на Кочо Анѓушев за земените 2,5 милиони денари од психијатриската болница: Единствени сме што произведуваме медицинска опрема во земјава!

-Основна дејност на компанијата Брако е производство на жичени и лимено-цевкасти производи, медицински мебел...

Top