Рускиот писател Прилепин повреден во експлозија на автомобил

Рускиот автор и политички активист Захар Прилепин е тешко повреден во експлозија од бомба поставена на автомобил, во близина на … Продолжи со читање Рускиот писател Прилепин повреден во експлозија на автомобил