Предлогот на Макрон станува реалност: „Втората лига“ на ЕУ во која ќе влезе и Македонија ќе се формира веќе оваа година

Европската политичка заедница нема да биде алтернатива за членството во Европската унија и нема да биде замена за процесот на … Продолжи со читање Предлогот на Макрон станува реалност: „Втората лига“ на ЕУ во која ќе влезе и Македонија ќе се формира веќе оваа година