Блумберг: Рублјата е најуспешната валута во светот оваа година

Националната валута на Русија зајакна на Московската берза на околу 63 рубли за долар, за првпат достигнувајќи го нивото на … Продолжи со читање Блумберг: Рублјата е најуспешната валута во светот оваа година