Тошковски: Срамота ќе биде ако нема одговорност за оние што го направија хаосот со пасошите

Во Министерството за внатрешни работи затекнав катастрофална состојба и катасторфата сѐ уште трае.Колку и да се трудиме да го подобриме … Продолжи со читање Тошковски: Срамота ќе биде ако нема одговорност за оние што го направија хаосот со пасошите