Пиштолџијата од 27 април за пукањето вчера: Имаше полицајци, од лош агол гледате

Новинарот на Алфа телевизија на искористи прес-конференцијата на министерот за внафрешни работи Оливер Спасовски и на директорот на БЈБ Сашо … Продолжи со читање Пиштолџијата од 27 април за пукањето вчера: Имаше полицајци, од лош агол гледате