Ни родителите ни учениците не го послушаа Шаќири, училниците и денес останаа празни

Родителите ниту денеска не ги однесоа децата во училиште, и покрај повикот на министерот за образование и наука, Јетон Шаќири, … Продолжи со читање Ни родителите ни учениците не го послушаа Шаќири, училниците и денес останаа празни