Македонски туристи во Грција ќе спијат на улица наместо во хотелот-агенцијата ЈК травел“ не платила за аранжманите

На десет семејства од Македонија  со деца  денеска им го прекинале одморот во хотелот Gerakini Sitonia vilage  во Грција бидејќи … Продолжи со читање Македонски туристи во Грција ќе спијат на улица наместо во хотелот-агенцијата ЈК травел“ не платила за аранжманите