Ковачевски закажува лидерска, ВМРО-ДПМНЕ ги информира преку медиуми

Премиерот Ковачевски закажува лидерска средба за понеделник поврзана со изборите. Ваквата информација ВМРО-ДПМНЕ ја добиле од медиумите. Датумот за избори … Продолжи со читање Ковачевски закажува лидерска, ВМРО-ДПМНЕ ги информира преку медиуми