Ковачевски беше најрадосен на отворањето на проектите на „Скопје 2014“

Ако досега јавноста можеше да се увери во неспособноста на Димитар Ковачевски, сега виде дека се работи и за крајно … Продолжи со читање Ковачевски беше најрадосен на отворањето на проектите на „Скопје 2014“