Физички напади и блокади за екипите на ЕВН: Повторно спречени од жителите на Слупчане да пристапат до трафостаницата

Тензично во Слупчане, жителите повторно не дозволија екипите на ЕВН да пристапат до трафостаницата. Утрово, работниците од Електродистрибуција накратко влегоа … Продолжи со читање Физички напади и блокади за екипите на ЕВН: Повторно спречени од жителите на Слупчане да пристапат до трафостаницата