Евтина драма на Левица во Собрание, споредни договорени улоги имаа Џафери и Мисовски

Во Собранието попладнево се случи инцидент кога пратениците од Левица почнаа да фрлаат со нивните амандамни за Деловникот кон потпретседателот … Продолжи со читање Евтина драма на Левица во Собрание, споредни договорени улоги имаа Џафери и Мисовски