Еве како Таче им се заканува на новинарите дека ќе „квицкаат по подруми“

Поранешниот премиер Димитар Ковачевски им се закани на новинарите и медиумите дека „ќе квицкаат по подруми“. Таче бил незадоволен од … Продолжи со читање Еве како Таче им се заканува на новинарите дека ќе „квицкаат по подруми“