Омилениот писател на Ноле тврди дека Александар Македонски бил Србин и говорел на српски јазик

Новак Ѓоковиќ откри кој му е омилен писател и кои книги ги чита на патувањата.Тоа е Јован Деретиќ кој во … Продолжи со читање Омилениот писател на Ноле тврди дека Александар Македонски бил Србин и говорел на српски јазик