Ѓоковиќ: Разочаран сум, но ќе соработувам со властите при моето заминување од Австралија

Светскиот рекет број 1, Новак Ѓоковиќ, објави реакција откако австралискиот федерален суд не ја прифати неговата жалба против одлуката за … Продолжи со читање Ѓоковиќ: Разочаран сум, но ќе соработувам со властите при моето заминување од Австралија