Газда Слободан вели почекајте, играчите велат нема тренинг дур не видиме пари

Повторно тешка, многу тешка зима за ФК Вардар, за играчите, но и за навивачите на клубот, пишуваат од „Вардар фанс“, … Продолжи со читање Газда Слободан вели почекајте, играчите велат нема тренинг дур не видиме пари