Синот на Марина Туцаковиќ и Ана Николиќ во Скопје се чуствувале како на клиника за одвикнување

Синот на Марина Туцаковиќ, Милан раскажува како се чуствувал во Скопје каде што живееше неколку години. Тој и правел друштво … Продолжи со читање Синот на Марина Туцаковиќ и Ана Николиќ во Скопје се чуствувале како на клиника за одвикнување