Пуштена во употреба реновирана операциона сала на Универзитетска клиника за ортопедски болести

Реновирана операциона сала на Универзитетска клиника за ортопедски болести денеска е пуштена во употреба. Станува збор за целосно реновирање на … Продолжи со читање Пуштена во употреба реновирана операциона сала на Универзитетска клиника за ортопедски болести