Војната во Украина ќе заврши побрзо отколку што се мисли, Русите веќе се движат кон Дњепар

Конфликтот во Украина може да заврши побрзо отколку што се мислеше поради одбивањето на најрадикалните националистички баталјони на Вооружените сили … Продолжи со читање Војната во Украина ќе заврши побрзо отколку што се мисли, Русите веќе се движат кон Дњепар