Линиите 29 и 50А на ЈСП стануваат редовни

Советот на Град Скопје денеска на 13-тата седница ја донесе Одлуката за изменување и дополнување на Одлуката за линиски превоз … Продолжи со читање Линиите 29 и 50А на ЈСП стануваат редовни