Финансиска полиција и ОЈО го тресат Град Скопје, Арсовска давала изјава за прочистителната станица

Финансиска полиција и Основното обвинитество влегоа во Град Скопје. Овие две институции веќе неколку дена го проверуваат работењето на градските … Продолжи со читање Финансиска полиција и ОЈО го тресат Град Скопје, Арсовска давала изјава за прочистителната станица