Демократскиот сојуз: Јакимовски е еден од најчесните и најдобрите менаџери, кој успешно го водеше „Градски паркинг“ 12 години

На денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ, изнесени се дрски лаги и конструкции во врска со работењето на претпријатието „Градски паркинг“ под … Продолжи со читање Демократскиот сојуз: Јакимовски е еден од најчесните и најдобрите менаџери, кој успешно го водеше „Градски паркинг“ 12 години