Дали „Треска“ ќе стане новиот Холидеј Ин ?

Шанса за Центар ги повика граѓаните да бидат будни бидејќи, според нив, можни се несакани случувања поврзани со градежните активности … Продолжи со читање Дали „Треска“ ќе стане новиот Холидеј Ин ?