Ако Јакимовски продолжи како досега на сила да ги турка плановите ќе протестираме 24 часа пред Општина Карпош

Како жители на општина Карпош кои се загрижени за својата и иднината на своите најблиски ја поздравуваме одлуката на Конзерваторскиот … Продолжи со читање Ако Јакимовски продолжи како досега на сила да ги турка плановите ќе протестираме 24 часа пред Општина Карпош