Во зградата на Министерството на Груби се сместени 10 портали, се плаќаат со наши пари

На шестиот кат на зградата на Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците се канцелариите на десетте портали на … Продолжи со читање Во зградата на Министерството на Груби се сместени 10 портали, се плаќаат со наши пари