ВМРО-ДПМНЕ со најголема предност на акнетите – 4,6% пред СДСМ

Ако утре се одржат предвремени парламентарни избори, мноизнството ќе се предели за ВМРО-ДПМНЕ, покажуваат резултатите на телефонската анкета што ја … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ со најголема предност на акнетите – 4,6% пред СДСМ