Ветон Груби купува, а Артан Груби плаќа

Ветон Груби купува, а Артан Груби плаќа. Вака некако изгледа врската во семејството Груби, а тоа најдобро се гледа по … Продолжи со читање Ветон Груби купува, а Артан Груби плаќа