Тупанчески: Говорот на омраза не секогаш треба да го врзуваме за Бугарија

Секој кој смета дека во некој текст или некое друго место има елементи на говор на омраза, може да поднесе … Продолжи со читање Тупанчески: Говорот на омраза не секогаш треба да го врзуваме за Бугарија