Тошковски за власта: Тие се неписмени и полтрони, повеќе се борат за интересите на Грција, отколку за Македонија

Mинистерот за внатрешни работи Панче Тошковски се надева, но не очекува да се изгласаат измените на Законот за патни исправи … Продолжи со читање Тошковски за власта: Тие се неписмени и полтрони, повеќе се борат за интересите на Грција, отколку за Македонија