Тошковски: Прашањето за последното убиство во Скопје треба да му се постави на оној што е на иста функција од август 2018 година и треба да ја гарантира безбедноста на граѓаните

Mинистерот за внатрешни работи Панче Тошковски во интервјуто за „Република“ се осврна на последното убиство во Скопје во кое беше … Продолжи со читање Тошковски: Прашањето за последното убиство во Скопје треба да му се постави на оној што е на иста функција од август 2018 година и треба да ја гарантира безбедноста на граѓаните