Среде митинг ја навредуваат Силјановска Давкова и секоја една жена – Стево и Богданка се ќезат

Кандидатот на СДСМ, кој бара втор мандат да е претседател на Македонија, Стево Пендаровски, како да заборава дека сè уште … Продолжи со читање Среде митинг ја навредуваат Силјановска Давкова и секоја една жена – Стево и Богданка се ќезат