Русковска ги повика амбасадите на САД и ЕУ да стават крај на притисоците врз обвинителите од страна на власта

Македонија ниту е диктатура, ниту е монархија. Во Македонија не смее да владее волјата на некои сегашни и поранешни функционери, … Продолжи со читање Русковска ги повика амбасадите на САД и ЕУ да стават крај на притисоците врз обвинителите од страна на власта