Рејтингот на Мицкоски три и пол пати повисок рејтингот на Ковачевски, а двапати повисок од рејтингот од Заев

Македонските граѓани имаат најголема доверба во Христијан Мицкоски, покажуваат резултатите на телефонската анкета што ја проведе Институтот за политички истражувања од … Продолжи со читање Рејтингот на Мицкоски три и пол пати повисок рејтингот на Ковачевски, а двапати повисок од рејтингот од Заев