Порашниот претседател Ѓорге Иванов, претседателот на МАНУ Коцарев, дипломати и амбасадори рекоа НЕ на побугарчувањето на Македонецот!

Поранешниот претсетел Ѓорге Иванов, претседателот на МАНУ Љупчо Коцарев, амбасадорот Мартин Треневски не неговата сопруга, амбасадорката Василка Попска Треневска се … Продолжи со читање Порашниот претседател Ѓорге Иванов, претседателот на МАНУ Коцарев, дипломати и амбасадори рекоа НЕ на побугарчувањето на Македонецот!