Петков: Не постои македонско малцинство во Бугарија

Никогаш јас или други членови на бугарската влада немаат разговарано со амбасадата на САД во Бугарија за признавање на т.н. … Продолжи со читање Петков: Не постои македонско малцинство во Бугарија