Не сум потпишал и нема да потпишам одлука за уривање на крстот на Попова Шапка

Не сум потпишал ништо за уривање на крстот во манастирот Св. Наум Охридски вели Дарко Коцевски, секретар во Општина Тетово … Продолжи со читање Не сум потпишал и нема да потпишам одлука за уривање на крстот на Попова Шапка