Над 100.000 граѓани нема да можат да гласаат: Дали 54-ите пратеници се вклучени во изборен инженеринг?

Над 100.000 граѓани на Република Македонија кои што немаат важечка лична карта, но имаат пасош со старото име на државата, … Продолжи со читање Над 100.000 граѓани нема да можат да гласаат: Дали 54-ите пратеници се вклучени во изборен инженеринг?